Emailen vanaf pc, tablet en smartphone

Het is mogelijk bij mijn webhosting pakketten.

Envoudig mailen via webmail

Kom je er niet uit? Ik sta voor je klaar!

Veilige servers voor zorgeloos e-mailen

webhosting pakketten

Kies het pakket die bij jou past

Klantervaringen

Anderen over Victor Webhosting

"Victor is een topper die zijn vak verstaat. Ik heb al menigeen naar hem doorverwezen en dat zal ik ook zeker blijven doen! Victor staat voor mij service, snelheid en verstand van zaken tegen een scherpe prijs!"

Otteline Asselbergs - Young People Coaching

"We kennen Victor als een fijne samenwerkingspartner die altijd goed meedenkt en zeer vlot handelt waardoor we samen tot een mooi resultaat komen."

Ewout Weeber  - Gemeente Hogeland

"Victor verraste mij herhaaldelijk met zijn manieren van communiceren; snel, duidelijk en open. Het gaf mij het gevoel écht samen iets te creëren.Zijn inventieve oplossingen komen voort uit ‘up-to-date’ vakkennis, gecombineerd met een groot inlevingsvermogen!"

Ragnar Zeitler - RagnarZeitler.nl

"Victor is zeer deskundig en luistert heel goed naar de wensen van zijn klant. Hij is goed bereikbaar via app,mail en telefoon. Reageert snel en heeft altijd een passende oplossing. "Dank voor je hulp Victor!"

Bea Visser - Coachingspraktijk Context

" Niet alleen is hij een betrouwbare en meedenkende zakenpartner, maar hij heeft ook nog eens maatschappelijk meegevoel! "

Patrick de Vrij - Pact voor Samenredzaamheid

"Geweldige en adequate service geleverd in het switchen van server van van mijn website ! Vandaar ook 5 sterren! Victor is kundig, snel in antwoorden en heeft een vriendelijke klantenservice. Echt een aanrader!"

Niels de Vreij - My Men Fashion

"Super goed geholpen met het maken van een website en het claimen van een mooie domeinnaam. Klant vriendelijk en goed advies. zeer professioneel."

Siegard Wijkstra - Wijkstra Biljarts

"Mijn website loopt weer, vooral dankzij de niet aflatende service -op de zondagavond!!! Da's wat wij ZZP-ers nodig hebben!"

Kaj Reker  - Denkraam Ltd.

"Victor is een jonge en gedreven webdesigner die enthousiast over zijn vak spreekt. Hij weet, mede door zijn creatieve ideeën, zijn enthousiasme over te brengen op studenten!"

Sabine Tielenius Kruythoff-Boerdijk  - Hanzehogeschool Groningen

Heb je een vraag? Stel hem gerust!

Laat je bericht achter

Open chat
Hoi,
Heb je een vraag over webhosting?
Stel hem gerust!